deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Plantentuin Hulsdonk

Peer - Limburg (B)

print
Naam
Plantentuin Hulsdonk
Adres
Erpekommerweg 60
PC/Plaats
3990 Peer
Telefoon
0032(0)11 748526
E-mail
Website

Locatie Plantentuin Hulsdonk

Beschrijving Plantentuin Hulsdonk

In 1986 kregen wij circa 1 hectare grond ter beschikking en vanaf dat moment zijn wij begonnen met onze passie voor planten, het verzamelen en vermeerderen van zoveel mogelijk bijzondere, elders nauwelijks verkrijgbare heesters, bomen en coniferen.

Ook hebben wij in ons sortiment klimplanten, vaste planten en kuipplanten. Het zelf vermeerderen van planten breidde steeds verder uit omdat de planten niet altijd bij kwekers te koop waren. Door al dat stekken, zaaien en enten kwamen er te veel plantjes in kleine potjes op voorraad. Voor plantenliefhebbers is het zeker de moeite waard om ons te bezoeken vanwege de enorme keuze.

Sinds enkele jaren staan wij ook op beurzen in Nederland, BelgiŽ en Frankrijk. Hierdoor bezoeken ook steeds meer mensen uit het buitenland ons plantencentrum om een keuze te maken uit ons brede assortiment.

Openingstijden:

Iedere zaterdag van 9.00 - 17.00 uur

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Plantentuin Hulsdonk

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Plantentuin Hulsdonk vindt u ook: