deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Jachthuis St. Hubertus

Hoenderloo - Gelderland

print
Naam
Jachthuis St. Hubertus
Adres
Apeldoornseweg 258
PC/Plaats
7351 TA Hoenderloo
Telefoon
0900-4643835 (20 ct/pm)
E-mail
Website

Locatie Jachthuis St. Hubertus

Beschrijving Jachthuis St. Hubertus

In het Nationale Park de Hoge Veluwe staat het jachthuis St. Hubertus. De familie Kröller-Müller liet het Jachthuis ontwerpen door de bekende architect dr. H.P. Berlage. De vorm is ontleend aan de legende van St. Hubertus, beschermheilige van de jacht.

De omgeving van het jachthuis is met de fraaie vijvers, afwisselende begroeiing en goede paden een geliefd wandelgebied. Rond de vijver voert een gemarkeerde wandeling van 2,6 km (45 min.). Deze is ook met rolstoelen goed toegankelijk.

Het jachthuis is niet vrij toegankelijk: wel worden er vrijwel dagelijks (behalve in januari), gratis rondleidingen georganiseerd.

U kunt bij het Bezoekerscentrum of bij een van de ingangen een kaartje kopen voor een rondleiding.

Let op: zonder deelname aan een rondleiding is het niet mogelijk het Jachthuis te bezoeken.

Er kunnen maximaal 20 personen mee per rondleiding. Het Park kan helaas niet garanderen dat er elke dag genoeg kaartjes verkrijgbaar zijn omdat er een beperkt aantal rondleidingen is.

Let op: u kunt niet reserveren voor een rondleidingen in het Jachthuis. U kunt het beste informeren bij de ingang van het Park op de dag van uw bezoek. Kom dus niet te laat op de dag als u het Jachthuis wilt bezoeken!

Rondleidingen voor groepen kunnen wel vooraf worden gereserveerd. Reserveren kan via reserveringen@hogeveluwe.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Jachthuis St. Hubertus

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Jachthuis St. Hubertus vindt u ook: