deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuingoed Foltz

Meeden - Groningen

print
Naam
Tuingoed Foltz
Adres
Hereweg 346
PC/Plaats
9651 AT Meeden
Telefoon
0598 635000
E-mail
Website

Locatie Tuingoed Foltz

Beschrijving Tuingoed Foltz

Een honderd jaar oude Groningse boerderij in de schaduw van oude kastanjebomen. Een oude boomgaard die een nieuw leven is ingeblazen. Kleurrijke salviatuinen. Een sfeervol pottenterras. Een 3,5 hectare groot achterland. Moerbedden die baden in het zonlicht. Een oude houtwal en een jonge, 300 meter lange lindenlaan. In de verte een heuveltje en een natuurlijke poel. Hier en daar een eenzame stoel of een verdwaald ornament. Een balkende ezel, opvliegende duiven. En vooral rust.

Dat is Tuingoed Foltz. Prachtige tuinen en een bijzondere sfeer. Maar bovenal een zeer gespecialiseerde kwekerij met een breed aanbod vaste planten, kruiden en eenjarigen en unieke collecties Salvia (Nederlands collectiehouder), Pelargonium (Nederlands collectiehouder), Agapanthus, Echinacea, Astrantia en lavendel. Een tuinwinkel met potterie, zaden, ambachtelijk tuingereedschap en kastanjehouten hekwerk. Een brocanterie met oude ornamenten, heiligenbeelden, kristallampen en giet- en smeedijzeren hekwerken. En tijdens de tuinevenementen (zie elders op deze site): ontmoetingsplaats voor plantenfanaten uit binnen- en buitenland.

Een plek om te genieten. Van de tuinen, het enorme plantenaanbod, de sfeer en de rust.

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur;
Iedere eerste en derde zondag van de maand van 11:00 tot 17:00 uur;
Feestdagen van van 11:00 tot 17:00 uur.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Tuingoed Foltz

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Tuingoed Foltz vindt u ook: