deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Landgoed De Wiersse

Vorden - Gelderland

print
Naam
Landgoed De Wiersse
Adres
Wiersserallee 9
PC/Plaats
7251 LH Vorden
Telefoon
00 31 (0)573 451409
E-mail
Website

Locatie Landgoed De Wiersse

Beschrijving Landgoed De Wiersse

Buitenplaats de Wiersse is een historisch landgoed van 300 hectare waarvan 16 hectare tuinen omringd door 32 hectare landschapspark. Het landgoed is sedert 1678 in het bezit en beheer van aanverwante families, wat voor de continuïteit heeft gezorgd.

De ‘wilde tuin’ met zijn beek en vijvers, hooiland en bos, heemplanten en varens, een slingerende beukenloofgang van 100 meter, bruggen, fonteinen en beelden biedt om iedere hoek een nieuwe verrassing. Rondom het fraaie landhuis laten de rozentuin, de moestuin en de verdiepte ‘lage tuin’ met zijn borders en pergola een steeds wisselend kleurenpalet zien.

Dankzij de gevarieerde vormgeving is het in alle jaargetijden de moeite waard om de Wiersse te bezoeken, want in elk seizoen is de tuin verrassend anders.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Landgoed De Wiersse

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Landgoed De Wiersse vindt u ook: