deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Galerie en Beeldentuin Het Vijfde Seizoen

Callantsoog - Noord Holland

print
Naam
Galerie en Beeldentuin Het Vijfde Seizoen
Adres
Langevliet 1
PC/Plaats
1759 LE Callantsoog
Telefoon
0223 692 672
E-mail
Website

Locatie Galerie en Beeldentuin Het Vijfde Seizoen

Beschrijving Galerie en Beeldentuin Het Vijfde Seizoen

De tuin Genieten van de seizoenen in Het Vijfde Seizoen: de prilte en uitbundigheid van de lente, de overvloed en de volmaaktheid van de zomer, de kunst als extra dimensie.

Meer dan honderd werken in brons, steen en gesmeed staal van diverse hedendaagse monumentale beeldhouwers in een tuin om urenlang in weg te dromen. Perspectief en lijnenspel; waterpartijen, borders en doorkijkjes; alles in volstrekte harmonie met de kunstwerken.

Overal staan banken en stoelen om uit te rusten, de kunstwerken te ondergaan, de bijzondere sfeer te proeven. Het bos Onder de bomen die voor de nodige luwte en schaduw in de tuinen zorgen, lopen wandelpaden, belegd met houtsnippers, waarlangs ruim 20 gedichten op borden staan.

In het voorjaar als de bladeren nog niet aan de bomen zitten, staan er tussen het fluitekruid en de gele dovenetel duizenden bolbloemen te bloeien. Af en toe zal ook hier een beeld of een kunstwerk van keramiek U verrassen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Galerie en Beeldentuin Het Vijfde Seizoen

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Galerie en Beeldentuin Het Vijfde Seizoen vindt u ook: