deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De tuin van Joke Kuiperij en Karel Huyts

Koekange - Drenthe

print
Naam
De tuin van Joke Kuiperij en Karel Huyts
Adres
Stationsweg 10
PC/Plaats
7958 RX Koekange
Telefoon
0522 - 45 19 54
E-mail
Website

Locatie De tuin van Joke Kuiperij en Karel Huyts

Beschrijving De tuin van Joke Kuiperij en Karel Huyts

De tuin, gelegen rond de in 1868 gebouwde boerderij, is ongeveer 4000 m² groot en bestaat uit verschillende delen met elk hun eigen sfeer. Wij streven naar een natuurlijk ogende tuin, dat wil zeggen dat de planten niet allemaal keurig in groepen en op hoogte staan.

We vinden het leuk als de tuin eruit ziet alsof, bij wijze van spreken, alles vanzelf zo terecht gekomen is. Dit effect proberen we o.a. te bereiken door planten zich te laten uitzaaien. Daarom maken we naast vaste planten ook veel gebruik van een- en tweejarigen. Bovendien zorgen deze planten ervoor dat we langer kleur in de tuin hebben.

Openingstijden
In juni, juli, augustus: iedere op dinsdag en zondag
van 10.00 tot 17.00.

We bieden een kleine collectie planten en zaden te koop aan. Honden zijn niet toegestaan. De tuin is niet geschikt voor rolstoelen en wandelwagens.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De tuin van Joke Kuiperij en Karel Huyts

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De tuin van Joke Kuiperij en Karel Huyts vindt u ook: