deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Sanders Pompoenen en Exoten

Sprang-Capelle - Noord Brabant

print
Naam
Sanders Pompoenen en Exoten
Adres
Wendelnesseweg 32
PC/Plaats
5161 ZA Sprang-Capelle
Telefoon
0416 - 31 16 40
E-mail
Website

Locatie Sanders Pompoenen en Exoten

Beschrijving Sanders Pompoenen en Exoten

Wij zijn gespecialiseerd in de teelt van exotische groenten uit China, Suriname, Thailand en de teelt van zon 200 verschillende pompoensoorten uit de gehele wereld.
Vele exotische groentegewassen worden hier gekweekt, alles biologisch. Er worden hier al rond de 35 jaar pompoenen en diverse exoten gekweekt.

Wij hebben jaarlijks een vrij te bezoeken pompoenenshow van half augustus tot begin november en daarnaast een pompoenzadenmarkt in maart. De precieze openingstijden kunt u op onze website vinden.

Verder promoten wij het koken met onze produkten. Zo hebben wij diverse receptenboekjes en een CD-rom met pompoenrecepten samengesteld. Ook verzorgen wij voor verenigingen zeer mooie en leerzame dia-avonden, informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Sanders Pompoenen en Exoten

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Sanders Pompoenen en Exoten vindt u ook: