deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Tuin Rondom

Hengelo Gld. - Gelderland

print
Naam
De Tuin Rondom
Adres
Gompertsdijk 3
PC/Plaats
7255 PM Hengelo Gld.
Telefoon
0643223659
E-mail
Website

Locatie De Tuin Rondom

Beschrijving De Tuin Rondom

De ruim 5000 m2 tuin bevindt zich op de Dunsborg bij het Gelderse Hengelo. Het is een naturalistische tuin waarin planten de kans krijgen zich uit te zaaien maar waarin ook nadrukkelijk geredigeerd wordt. Wat verkeerd staat wordt verwijderd. We proberen hier geen natuur te imiteren maar zien een tuin als een kunstwerk waarin met de natuur mee wordt gewerkt om het gewenste beeld te krijgen.

De juiste plant op de juiste plek is een belangrijk uitgangspunt. Het streven is om de tuin vier seizoenen lang interessant te houden door bladkleur en -variatie, verspreide bloei en hoogteverschillen maar ook door planten en grassen te gebruiken die in de winter nog een spannend profiel hebben.

Naast al dit plezier heeft onze manier van tuinieren de prettige bijkomstigheid dat het voor het dierenleven ook erg fijn vertoeven is en wij stimuleren dit zoveel we kunnen. De tuin is te bezoeken op afspraak en op enkele opentuindagen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Tuin Rondom

  • Geen activiteiten bekend