deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuinpark Amstelglorie

Amsterdam - Noord Holland

print
Naam
Tuinpark Amstelglorie
Adres
Jan Vroegopsingel 7
PC/Plaats
1096 CN Amsterdam
Telefoon
020 693 62 28
E-mail
Website

Locatie Tuinpark Amstelglorie

Beschrijving Tuinpark Amstelglorie

Op het terrein van Amstelglorie vind je ruim 400 volkstuinen, die bewerkt worden door nog veel meer enthousiaste Amsterdammers. Van siertuinen met bloemen, heesters en vijvers tot traditionele moestuinen met groente en fruitbomen: je vindt ze allemaal op het tuinpark.

Maar er is nog veel meer op Amstelglorie te vinden. Zo kan je heerlijk fietsen en wandelen over het algemene deel van het park.

Op dit openbare deel, van ca. 9 hectare, vind je een speelbos, de Hemkerhof (een proeftuin voor natuurlijk tuinieren), het Logeerhuis, een plas-dras-gebied, een paddenpoel, twee bijenkolonies en een kruidentuin. En natuurlijk is er het speelveld waar jong en oud met mooi weer heerlijk vertoeft. Het is overdag vrij toegankelijk als park voor bezoekers. Bij de ingang vind je een plattegrond van het park.

De paden, singels, grasvelden, bermen, sloten, etcetera, worden beheerd en onderhouden door de tuinders.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Tuinpark Amstelglorie

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Tuinpark Amstelglorie vindt u ook: