deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Bamboekwekerij Bandus

Hummelo - Gelderland

print
Naam
Bamboekwekerij Bandus
Adres
Sliekstraat 9
PC/Plaats
6999 DX Hummelo
Telefoon
06 129 262 34
E-mail
Website

Locatie Bamboekwekerij Bandus

Beschrijving Bamboekwekerij Bandus

Bandus bamboekwekerij richt zich op het kweken en de verkoop van bamboeplanten, lotus, eucalyptus en andere winterharde exotische planten voor toepassing in (particuliere) tuinen.

Wij bieden één van de grootste bamboeverzamelingen van Nederland en Europa. Wij hebben grote en kleine soorten in ons assortiment en kunnen u adviseren over het gebruik van bamboe in uw tuin. Voor gemakkelijk onderhoud kunt u ook niet woekerende bamboe soorten kopen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen over de beste bamboe keuze voor uw tuin, terras of balkon!

In het groeiseizoen kunt u de mooiste lotusbloemen bewonderen in onze kassen. Wij bieden kleine lotusplanten die geschikt zijn voor bloempotten en bakken tot grote voor in een mooie natuurvijver.

Als enige kwekerij in Noordwest-Europa bieden wij alle soorten reuzenwaterlelies aan. In de lente en zomer zijn deze bijzondere planten te bezichtigen in onze kas.

De kwekerij is in de winter gesloten.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Bamboekwekerij Bandus

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Bamboekwekerij Bandus vindt u ook: