deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Pluktuin IJzendoorn

IJzendoorn - Gelderland

print
Naam
Pluktuin IJzendoorn
Adres
Molenstraat 46b
PC/Plaats
4053 HE IJzendoorn
Telefoon
06 1000 2419
E-mail
Website

Locatie Pluktuin IJzendoorn

Beschrijving Pluktuin IJzendoorn

De pluktuin is parkachtig aangelegd met ronde banen vol diverse soorten heesters, vaste planten, grassen, fruit, groentes en vooral 1 jarige zomerbloeiers om te plukken.

De goed begaanbare paden zijn breed genoeg voor mindervalide bezoekers. In de tuin is ook een gezellig, nostalgisch ingericht theehuis aanwezig met een terras, waar u kunt genieten van een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers. Ook schenken we diverse biologische sapjes.

Ook voor de kinderen onder toezicht van volwassenen is het een leuk uitje. Ze mogen uiteraard ook bloemetjes plukken, fruit smullen en er is een zandbak met leuke, brocante speelkeuken en spulletjes. Er mag gemodderd worden en er zijn mandjes en schaartjes aanwezig om te plukken.

Ook kunt u uw bloemen mooi schikken op de binderijtafel of ze door mij laten binden tot een mooi veldboeket. Verpakkingsmateriaal is ook aanwezig.

Er is niets zo mooi als een veldboeket voor jezelf of om cadeau te geven. Er is maar één regel: behandel onze tuin net als uw eigen tuin, dan is het voor alle bezoekers de moeite waard!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Pluktuin IJzendoorn

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Pluktuin IJzendoorn vindt u ook: