deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Buitencentrum Boomkroonpad

Drouwen - Drenthe

print
Naam
Buitencentrum Boomkroonpad
Adres
Steenhopenweg 4
PC/Plaats
9533 PN Drouwen
Telefoon
0592 - 37 73 05
E-mail
Website

Locatie Buitencentrum Boomkroonpad

Beschrijving Buitencentrum Boomkroonpad

Rondom het bezoekerscentrum Het Boomkroonpad is heel veel te beleven! Een spannende tocht door de worteltunnel. Wandelen als een eekhoorn door de toppen van de bomen. Spelen op De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos, waar niets hoeft en veel mag. Hutten bouwen bijvoorbeeld of broodjes bakken. Samen op speurtocht door het woud of met De Bospaardentram langs de mooiste plekjes van de boswachterij.

Het Boomkroonpad is ook startpunt van schitterende boswandelingen. Folders met een beschrijving van wat je onderweg tegen kunt komen liggen klaar. Breng ook een bezoek aan Het Houtvester Kuhn Huis. Naast een aansprekende presentatie over het bosleven en een boswinkel krijg je hier alle informatie voor een plezierige dag, middag of ochtend in het bos.

Openingstijden
Apr t/m okt: dagelijks van 10-17 uur; Nov t/m mrt: op zo van 10-16 uur, tijdens schoolvakanties (volgens adviesdata NL-overheid) dagelijks van 10-16; Gesloten op 25 en 31 dec en 1 jan.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Buitencentrum Boomkroonpad

  • Geen activiteiten bekend