deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Grondig Geniethen

Lochem - Gelderland

print
Naam
Grondig Geniethen
Adres
Hoge Enk 3
PC/Plaats
7241 RA Lochem
Telefoon
06 103 69 239
E-mail
Website

Locatie Grondig Geniethen

Beschrijving Grondig Geniethen

Laat je inspireren in de tuin van Nitha Annink die zij Grondig Geniethen heeft genoemd. Het tuinontwerp is gebaseerd op haar wens om de tuin een landelijke uitstraling te geven die past bij het omringende landschap.

Al vanaf het vroege voorjaar tot laat in de zomer zijn er diverse borders met bloembollen, bloeiende planten en heesters. In april en mei begint het bloemenfeest met een enorme diversiteit van bloembollen en vroegbloeiende vaste planten op allerlei plekken in de tuin. Een natuurlijke zwemvijver geeft de tuin een extra dimensie, zo ook de houten orangerie waar ’s winters de mediterane kuipplanten worden gestald.

Het tuinontwerp van Nitha Annink geeft steeds verrassende combinaties van bijzondere vaste planten, eenjarigen, bollen en rozen. Bovendien staat er een unieke verzameling van mediterane planten in pot op verschillende plekken.

Deze tuin heeft nog een extra charme door de brocante en de industriële decoratie die Nitha vooral op de terrassen heeft toegevoegd in de vorm van oude potterie, tafeltjes en etagières.

Openingstijden: vrijdag 10.00 – 16.00 uur, voor groepen graag op afspraak; Entree: zie website.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Grondig Geniethen

  • Geen activiteiten bekend