deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Rotterdamse Munt

Rotterdam - Zuid Holland

print
Naam
Rotterdamse Munt
Adres
Brede Hilledijk 2
PC/Plaats
3072 KG Rotterdam
Telefoon
06 255 88 455
E-mail
Website

Locatie Rotterdamse Munt

Beschrijving Rotterdamse Munt

Wij zijn de kruidentuinderij op Zuid waar groei en smaak elkaar ontmoeten. Met onze kruiden dragen we allemaal bij aan een gezond en groen Rotterdam!

Bij Rotterdamse Munt draait alles om ‘kruiden met eigenwaarde’. De kruidentuinders van Rotterdamse Munt telen en verwerken kruiden, samen met de vrouwen uit de buurt. Ondertussen versterken wij vakkunde en creëren perspectief. Onze passie voor kruiden delen we graag.

Lokale kruiden
Bijna 100 soorten kruiden groeien in onze kruidentuin; supervers biologisch en lokaal beschikbaar. Deze kruiden leveren we aan de Rotterdamse horeca maar we verkopen ook aan particulieren in de tuin.

Lokale kruiden/
Iedereen kan hier zien en ervaren hoe de vele verschillende kruiden groeien en bloeien in vruchtbare teelaarde. Kom de grote diversiteit en intensiteit aan smaak, geur en kleur die de natuur heeft voortgebracht hier proeven en beleven. Allemaal mooie kruiden die het beste boven halen in gerechten uit vele Keukens.

Workshops
In de kruidentuin bieden we workshops en arrangementen voor groepen, collega’s of voor vrienden. Samen pesto’s maken, een zomerse salade of een kruidenbitter, daarna een hapje en een drankje. Bijzonder en erg lekker!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Rotterdamse Munt

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Rotterdamse Munt vindt u ook: