deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Sfeertuin De Botterhutte

Halle - Gelderland

print
Naam
Sfeertuin De Botterhutte
Adres
Nijmansedijk 22A
PC/Plaats
7025 EJ Halle
Telefoon
+31641454380
E-mail
Website

Locatie Sfeertuin De Botterhutte

Beschrijving Sfeertuin De Botterhutte

Sfeertuin met twee aparte gedeelten, waarvan een gedeelte met meer schaduw, een grote vijver en veel hosta’s (200 soorten zowel in de tuin als in potten). Het andere gedeelte ligt voor de boerderij en in de zon met veel mooie borders en een vijver.

Ieder jaar is de tuin op maandag opengesteld vanaf de tweede maandag in juni tot 15 oktober, met uitzondering van de vakantieperiode. Zie voor meer informatie en openingstijden de website.

Een tuinbezoek op een andere dag - na afspraak - kan ook. Daarnaast is het mogelijk de tuin in groepsverband te bezoeken. U dient dan wel een afspraak te maken. Voor groepen is het ook mogelijk in de tuin te genieten van een uitgebreide lunch, met een kop huisgemaakte soep en diverse soorten brood met beleg.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Sfeertuin De Botterhutte

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Sfeertuin De Botterhutte vindt u ook: