deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Modeltuinen Harrie Boerhof

Dwingeloo - Drenthe

print
Naam
Modeltuinen Harrie Boerhof
Adres
Honingvlaken 10
PC/Plaats
7991 RW Dwingeloo
Telefoon
0521-598381
E-mail
Website

Locatie Modeltuinen Harrie Boerhof

Beschrijving Modeltuinen Harrie Boerhof

Een bezoek aan de modeltuinen bij het Groencentrum Harrie Boerhof is een unieke ervaring. Het groot aantal modeltuinen, die een totaal van maar liefst 30.000 m2 beslaan, zijn een feest voor alle zintuigen.

Inspiratie
De modeltuinen van Harrie Boerhof zijn bekend in heel Nederland en daarbuiten. Jaarlijks komen tienduizenden tuinliefhebbers naar Drenthe om inspiratie op te doen voor hun eigen tuin en om te genieten van het vakmanschap van Harrie Boerhof. Een wandeling door de modeltuinen wordt meestal gecombineerd met een bezoek aan het Groencentrum om planten en materialen te kopen.

Thematuinen
Elke modeltuin heeft een specifiek thema. Naast een Japanse, Oud-Hollandse en Mediterrane tuin hebben we voorbeelden van buxustuinen, patiotuinen, boerderijtuinen en vijvertuinen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Modeltuinen Harrie Boerhof

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Modeltuinen Harrie Boerhof vindt u ook: