deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Tuinen van Mien Ruys

Dedemsvaart - Overijssel

print
Naam
De Tuinen van Mien Ruys
Adres
Moerheimstraat 84
PC/Plaats
7701 CG Dedemsvaart
Telefoon
0523 - 61 47 74
E-mail
Website

Locatie De Tuinen van Mien Ruys

Beschrijving De Tuinen van Mien Ruys

Vijfentwintigduizend vierkante meter wandelterrein met 25 schitterend aangelegde tuinen. Een bron van inspiratie voor liefhebbers van tuinieren en tuinarchitectuur. En een oase van rust voor iedereen, die gewoon een paar uur in stilte wil genieten...

Na de wandeling door de tuinen is er gelegenheid om nog even na te genieten in het gezellige Theehuis. Daar vindt u bovendien informatie over de materialen, die in de tuinen zijn toegepast. Tevens is er een leestafel met een ruim assortiment naslagwerken.

In de Boerenschuur is een permanente expositie over het hoe en waarom van de proeftuinen. Ook vinden hier o.a. lezingen en themadagen plaats.

Openingstijden
Jaarlijks van 1 april tot en met 31 oktober. Dinsdag tot en met zaterdag 10.00 - 17.00 uur. Zondag 12.00 - 17.00 uur. Maandag gesloten (muv. feestdagen).

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Tuinen van Mien Ruys

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Tuinen van Mien Ruys vindt u ook: