deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuin de Lage Oorsprong

Oosterbeek - Gelderland

print
Naam
Tuin de Lage Oorsprong
Adres
Van Borsselenweg 36
PC/Plaats
6862 BJ Oosterbeek
Telefoon
026 3392944
E-mail
Website

Locatie Tuin de Lage Oorsprong

Beschrijving Tuin de Lage Oorsprong

Tuin de Lage Oorsprong leeft. Voor iedereen is er iets te doen. Tuinliefhebbers bewonderen de tuinkamers, kunstliefhebbers halen hun hart op bij de wisselende exposities terwijl fijnproevers genieten van een (h)eerlijk stuk taart.

Op speciale zondagen luisteren velen naar ons programma: een bevlogen verhaal of muziek in het Groene Forum. Jong en oud kan er ongestoord bessen of bloemen plukken of antwoord krijgen op die prangende vraag in het labyrint.

Kinderen vervelen zich nooit in deze tuin: ze spelen eindeloos met bootjes in het water en rijden in blikken autootjes door de tuin. Midden in de tuin is een waterloop met 9 watervallen, een hele uitdaging om je boot daar veilig naar beneden te krijgen!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Tuin de Lage Oorsprong

  • Geen activiteiten bekend