deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

My Lily Cottage

Hoogerheide - Noord Brabant

print
Naam
My Lily Cottage
Adres
Wouwbaan 190
PC/Plaats
4631 RW Hoogerheide
Telefoon
06 346 96 543
E-mail
Website

Locatie My Lily Cottage

Beschrijving My Lily Cottage

De tuin is ongeveer 2300 m², is gebaseerd op de Engelse cottagetuin en heeft een grote verdiepte natuurvijver, waarin eendjes zwemmen. Met het zand uit de vijver zijn hoogteverschillen gecreëerd waar paadjes doorheen lopen. Er staan vele verschillende planten en struiken in de tuin met als blikvanger, de daglelie. Aan de vijver ligt een terrasje waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee.

Na het bezoeken van een daglelietuin is onze liefde voor deze plant bij ons begonnen. We hebben inmiddels een aardig aantal verschillende soorten die verspreid staan door de hele tuin. Wij willen onze liefde voor deze prachtige planten delen en stellen daarom onze tuin open tijdens de bloei van deze planten.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij My Lily Cottage

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van My Lily Cottage vindt u ook: