deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Vredespaleis

Den Haag - Zuid Holland

print
Naam
Vredespaleis
Adres
Carnegieplein 2
PC/Plaats
2517 KJ Den Haag
Telefoon
070 - 3024242
E-mail
Website

Locatie Vredespaleis

Beschrijving Vredespaleis

Het Vredespaleis in Den Haag huisvest vermaarde internationale gerechtelijke instanties zoals het Internationaal Gerechtshof en het Permanent Hof van Arbitrage, maar eveneens de prestigieuze Bibliotheek van het Vredespaleis en de Haagse Academie voor Internationaal Recht, waar jaarlijks honderden rechtenstudenten uit de hele wereld cursussen komen volgen.

Het Vredespaleis is een van de meest gefotografeerde monumenten van Den Haag. Het publiek kan het gebouw bezichtigen door deel te nemen aan de rondleidingen.


De tuin van het Vredespaleis
Het Vredespaleis wordt omringd door een bijzondere historische tuin. Eens per maand kunt u onder begeleiding van de tuinman- of vrouw deze tuin bekijken, mogelijk in combinatie met een bezoek aan het gebouw.

Data waarop dit plaatsvindt worden aangekondigd op de website van het Vredespaleis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Vredespaleis

  • Geen activiteiten bekend