deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Festina Lente tuin

Katwijk - Zuid Holland

print
Naam
Festina Lente tuin
Adres
1e Mientlaan 13
PC/Plaats
2223 LG Katwijk
Telefoon
06 24608005
E-mail
Website

Locatie Festina Lente tuin

Beschrijving Festina Lente tuin

Festina Lente tuinKwekerij De Werkplaats, een pluktuin en een bezoektuin vormen samen Festina Lente tuin in Katwijk.

Wij kweken een bijzonder assortiment vaste planten, eenjarigen en kuipplanten. Het zijn planten die je in de tuincentra niet vaak tegenkomt. In de pluktuin staan tal van soorten.

We werken met zowel vaste planten als eenjarigen, maar er zijn ook kuipplanten en bollen. Dit zorgt er voor dat er vanaf mei al geplukt kan worden, vanaf juli tot in oktober staat de tuin bomvol. U kunt zelf plukken.

De bezoektuin is in 2012 aangeplant. Veel van de planten die wij kweken zijn hier in de volle grond te bewonderen. En dat maakt voor velen de keuze een stuk makkelijker. Festina Lente tuin is gratis toegankelijk. Maandelijks zijn er themadagen (zie de site).

Openingstijden van 1 maart tot half oktober: donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Op Koninginnedag, tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag zijn wij open.

Festina Lente betekent ’haast je langzaam’, en dat is precies wat onze planten doen. Ze worden niet opgejaagd om snel te groeien en bloeien, ze doen dat in hun eigen tempo. Dat geeft over het algemeen tevreden planten.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Festina Lente tuin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Festina Lente tuin vindt u ook: