deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Landschappelijke tuin De Schoppe

Breedenbroek - Gelderland

print
Naam
Landschappelijke tuin De Schoppe
Adres
Luimesweg 1
PC/Plaats
7084 BE Breedenbroek
Telefoon
06 200 31 515
E-mail
Website

Locatie Landschappelijke tuin De Schoppe

Beschrijving Landschappelijke tuin De Schoppe

In 2002/2003 zijn we begonnen met de aanleg van onze tuin. Van oorsprong bestaat het grondstuk voornamelijk uit weide / maisland rondom de boerderij. In de loop der jaren is er echter steeds weer een stuk omgetoverd tot tuin. En nu we ruim 10 jaar verder zijn heeft de tuin zijn uiteindelijke indeling bijna bereikt!

De tuin is een mooie combinatie van verschillende tuinen met elk zijn eigen sfeer. Belangrijk bij de aanleg van deze tuin was en is voor ons dat: het geheel passend is in de omgeving, gebruik maken van de vergezichten, integreren van de dieren (die natuurlijk bij een boerderij horen) en de aanleg van verschillende onderdelen met elk een eigen karakter.

Gedurende het komende seizoen stellen we dit jaar onze tuin 3 keer voor u open en gunnen u zo een kijkje in onze eigen ’keuken’.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Landschappelijke tuin De Schoppe

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Landschappelijke tuin De Schoppe vindt u ook: