deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Oevertuin

De Blesse - Friesland

print
Naam
De Oevertuin
Adres
Steenwijkerweg 121
PC/Plaats
8397 LC De Blesse
Telefoon
0638418325
E-mail
Website

Locatie De Oevertuin

Beschrijving De Oevertuin

In 1998 zijn we begonnen met het planten van een aantal bomen en het aanleggen van een vijver, wat in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot ‘De Oevertuin’. Het is een prachtige tuin van 6000 m2 met waterpartijen, vogels, en een variatie aan veel verschillende planten en bloemen. De tuin bestaat uit een natuurlijk gedeelte wat overloopt naar een gecultiveerd gedeelte.

In juli 2011 hebben wij onze tuin voor het eerst opengesteld voor het publiek. Een spannende, maar vooral leuke ervaring, waarbij we het vooral fijn vinden om anderen mee te kunnen laten genieten van onze tuin, onze passie.

Op diverse plaatsen in de tuin staan bankjes waar u even kunt uitrusten en kunt genieten van het uitzicht. De tuinpaden zijn zodanig aangelegd dat ook mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel in alle rust van de tuin kunnen genieten. Daarnaast is er halverwege de tuin gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze Oevertuin!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De Oevertuin

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De Oevertuin vindt u ook: