deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De tuin van Bertie Bloemers

Voerendaal - Limburg

print
Naam
De tuin van Bertie Bloemers
Adres
Berlostraat 13
PC/Plaats
6367CA Voerendaal
Telefoon
045 562 0682
E-mail
Website

Locatie De tuin van Bertie Bloemers

Beschrijving De tuin van Bertie Bloemers

Mij tuin is een bloementuin met bijzondere planten en mooie kleurencombinaties. De eerste border bij binnenkomst is een droge halfschaduwborder met nissen van gebogen betonmatten begroeid met de bijzondere Hedera Ivalace. De beplanting is rustig gehouden met groengrijze/witte tinten.

Vanaf het terras heb je over de taxushaag met kantelen een wijds uitzicht op het achterliggende landschap. Wandelend over de paden zie je links en rechts o.a. de witte en de roze-paarse borders, kom je op het gazon waarbij een blauw-roomgele border contrasteert met de warme rood-oranje en zalmkleurige border. Het terras en de vijver die het hart van de tuin vormen -liggen in de schaduw van de catalpa “Aurea”.

Mijn borders heb ik intuïtief aangelegd en zo zijn mijn florale beelden ook ontstaan. Zij blijken dikwijls samen te vallen met het thema ‘aarde en groei’. Ook de mythologische ‘Daphne’ was voor mij een bron van inspiratie.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij De tuin van Bertie Bloemers

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van De tuin van Bertie Bloemers vindt u ook: