deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Paleis Het Loo

Apeldoorn - Gelderland

print
Naam
Paleis Het Loo
Adres
Koninklijk Park 1
PC/Plaats
7315 JA Apeldoorn
Telefoon
055 - 577 24 00
E-mail
Website

Locatie Paleis Het Loo

Beschrijving Paleis Het Loo

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo.

Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de gereconstrueerde tuinen met hun waterwerken en sierlijk belijnde bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen.

Door zijn fraaie ligging in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland heeft een bezoek aan het paleis in elk jaargetijde zijn bekoring.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Het museum van de Kanselarij der Nederlandse Orden, in de Oostvleugel van het paleis, is geopend vanaf 13.00 uur.

Gesloten Maandag, tenzij een feestdag. Nieuwjaarsdag.

Het entreebewijs geeft ook toegang tot het omliggende paleispark en het Museum van de Kanselarij der Nederlandse Orden.

Huisregels
Fotograferen en filmen is binnen niet toegestaan. Honden worden niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Paleis Het Loo

  • Geen activiteiten bekend