deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Vogelbescherming Nederland

Zeist - Utrecht

print
Naam
Vogelbescherming Nederland
Adres
Boulevard 12
PC/Plaats
3707 BM Zeist
Telefoon
030-693 77 00
E-mail
Website

Locatie Vogelbescherming Nederland

Beschrijving Vogelbescherming Nederland

Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie. Een actieve vereniging die o.a. wordt ondersteund door 153.000 leden, bedrijven en instellingen. Vogelbescherming is de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden.
Vogelbescherming is opgericht in 1899 en in Nederland de organisatie voor de bescherming van wilde vogels en hun leefgebieden.
Bij Vogelbescherming Nederland werkten op 31-12-2008 65 mensen die worden ondersteund door tientallen vrijwilligers.

Hoe gaan wij te werk?
Door gerichte beschermingsprogramma’s, intensieve samenwerkingen, politieke lobby, juridische actie, duidelijke voorlichting en effectieve campagnes zet Vogelbescherming zich in voor de bescherming van vogels in Nederland en wereldwijd. Bij ons beschermingswerk maken we gebruik van de beste wetenschappelijke inzichten. Er zijn veel successen bereikt, zoals de terugkeer van de ooievaar, ijsvogel, lepelaar en de kerkuil in ons landschap.

Winkel
De winkel van Vogelbescherming Nederland in Zeist is dé plek waar u alles over vogels vindt. Iedereen is van harte welkom. U vindt er vele artikelen waarmee u nog meer van vogels kunt genieten. Naast de grootste collectie verrekijkers, telescopen en vogelboeken hebben wij ook alle benodigdheden voor het inrichten van een vogelvriendelijke tuin. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord om u te adviseren over uw aankoop.

Maar er is meer. Zo heeft u de unieke mogelijkheid om optiek en camera’s op uw gemak te testen op het terras aan onze vogeltuin, is er een leestafel met de nieuwste literatuur over vogels en kunt u onze tuinvogels ’live’ volgen.

Ledenkorting
Met uw lidmaatschap van Vogelbescherming Nederland helpt u niet alleen de vogels, maar ook uzelf. Leden van onze vereniging ontvangen namelijk op veel producten (waaronder optiek) 10% korting. Uiteraard zijn koffie en thee gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Vogelbescherming Nederland

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Vogelbescherming Nederland vindt u ook: