deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Natuurtheetuin De Kleine Vos

Zuidoostbeemster - Noord Holland

print
Naam
Natuurtheetuin De Kleine Vos
Adres
Zuiderweg 62a
PC/Plaats
1461 GK Zuidoostbeemster
Telefoon
0299 438 362
E-mail
Website

Locatie Natuurtheetuin De Kleine Vos

Beschrijving Natuurtheetuin De Kleine Vos

Een natuurtuin zit vol leuke verrassingen. Maar… een natuurtuin is geen verwaarloosde tuin. Wel een tuin die minder strak is, speelser, net als de natuur.

Een tuin waarin veel verschillende vogels zich thuisvoelen is automatisch ook een goed leefgebied voor tal van andere dieren. Het gaat om de vier V’s: Voedsel, Veiligheid, Voortplanting en Variatie in beplanting.

Een natuurtuin levert van begin maart tot ver in de winter voldoende voer voor vogels, zoals insecten, zaden en bessen. De in het najaar bloeiende planten leveren genoeg nectar en stuifmeel voor overwinterende vlinders.

In de natuurlijke dichte hagen zitten veel insecten, vogels en muizen die zich daar ook voortplanten. Ook de nestkasten worden veelvuldig gebruikt.

De vijvers in de tuin zijn badgelegenheid en leefgebied voor libellen, kikkers en salamanders.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Activiteiten bij Natuurtheetuin De Kleine Vos

  • Geen activiteiten bekend

In de nabije omgeving van Natuurtheetuin De Kleine Vos vindt u ook: