deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Tuin

t/m 2023

print
Locatie
Plaats
Breedenbroek
Provincie
Gelderland
Website

Open Tuin

Eind deze maand kun je de tuin van Teun en Wendy Massop van Hoveniersbedrijf Massop komen bewonderen tijdens hun open tuindagen.

Wij zorgen deze twee dagen voor een drankje en hapje én voor een overheerlijke 𝑯𝒊𝒈𝒉 𝑻𝒆𝒂 aansluitend aan je bezoek. Want echt, wat past er nou beter bij deze prachtige tuin dan een uitgebreide high tea op hun terras of binnen in de prachtig verbouwde schuur.

Een geweldig uitje voor de zaterdag of zondag. Verbaas je samen met je vriendin, buurvrouw, moeder of wie dan ook over deze enorm mooie tuin en geniet samen van zoet & hartig lekkers uit de keuken van Enzovoort.

De kosten voor de high tea inclusief toegang tot de tuin zijn € 22,50 per persoon. Wil je de tuin bezoeken zonder high tea dan kan dat ook, je betaalt dan € 3,00 per persoon. We serveren de high tea uitsluitend vooraf op reservering.

Reserveren doe je hier https://gastvrijgenieten.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Landschappelijke tuin De Schoppe

Locatie
Adres
Luimesweg 1
PC/Plaats
7084 BE Breedenbroek
Telefoon
06 200 31 515
E-mail
Website