deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuin

2023

print
Locatie
Plaats
Hengelo Gld.
Provincie
Gelderland
Website

Open tuin

Wie graag meer natuur in zijn tuin wil kan zondag 28 mei voorjaarsinspiratie opdoen in De Tuin Rondom bij Hengelo Gld. Dan opent deze bijzondere tuin voor de tweede keer dit jaar haar tuinhek voor een open tuindag van 11:00 tot 17:00 u.

Deze 5000 m2 grote tuin bevindt zich in het Gelderse Hengelo. Het is een wilde, naturalistische tuin waarin planten de kans krijgen zich uit te zaaien maar waar ook nadrukkelijk wordt geredigeerd. “We proberen hier geen natuur te imiteren maar zien de tuin als een kunstwerk waarin met de natuur wordt mee gewerkt om het gewenste beeld te krijgen” aldus tuineigenaren Heleen en Eddie. “Onze manier van tuinieren heeft de prettige bijkomstigheid dat het goed is voor de biodiversiteit. We stimuleren dit zoveel mogelijk door diverse habitats te creëren”.

Tijdens de opendag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen met spannende verhalen over plant en dier.

Er is een zelfgekweekte planten verkoop.

En natuurlijk is er koffie/thee en cake.

De Tuin Rondom is elke laatste zondag van de maand open.

Entree is €4,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

De Tuin Rondom
Gompertsdijk 3
7255 PM Hengelo Gld

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuin Rondom

Locatie
Adres
Gompertsdijk 3
PC/Plaats
7255 PM Hengelo Gld.
Telefoon
0643223659
E-mail
Website