deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Tuindagen van Beervelde

t/m 2023

print
Locatie
Plaats
Beervelde
Provincie
Oost Vlaanderen (B)
Website

Tuindagen van Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen.

Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Het thema voor deze editie is "Flower Power". Bezoek onze website en facebookpagina voor up-to-date nieuws.

Tickets via https://shop.parkvanbeervelde.be

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Park van Beervelde

Locatie
Adres
Dorp 75
PC/Plaats
9080 Beervelde
Telefoon
09 3568182
E-mail
Website