deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Grote Kuipplantenveiling in Waalwijk

2023

print
Locatie
Plaats
Waalwijk
Provincie
Noord Brabant
Website

Grote Kuipplantenveiling in Waalwijk

Zondag 7 mei van 13.30u tot 16.30u vindt weer de jaarlijkse kuipplantenveiling plaats. Dit keer op een nieuwe locatie, t.w. “De Paardenvriend” Drunenseweg 23 in Waalwijk. Hier bieden leden van Oranjerievereniging “De Kuipplant” zo’n 150 tot 200 planten aan. Met een grote variëteit in soorten, kleuren en afmetingen.

De planten zijn door de leden zelf gekweekt en verzorgd. Ze worden bij opbod verkocht met een lage startprijs. Hierdoor kan iedereen voor een zeer betaalbare prijs mooie kuipplanten kopen. Voor de eigen tuin of voor moederdag.

Tijdens de veiling zijn leden van “De Kuipplant” aanwezig voor informatie over onderhoud van de planten. Zoals snoeitips, bemesting, stekken, winterberging en meer. Tevens kunnen de juiste meststoffen worden gekocht en kun je aanmelden als nieuw lid van de Oranjerievereniging.

Gratis toegang. En voldoende parkeergelegenheid, toiletten en een bar voor drankjes en hapjes.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Paardenvriend

Locatie
Adres
Drunenseweg 23
PC/Plaats
5143 NE Waalwijk
Telefoon
E-mail
Website