deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Helleborusdagen in de Noordoostpolder

t/m 2023

print
Locatie
Plaats
Espel
Provincie
Flevoland
Website

Helleborusdagen in de Noordoostpolder

Vanaf begin maart zijn liefhebbers elke vrijdag en zaterdag welkom in Espel om te genieten van de vele bloeiende helleborussen in De Stekkentuin: een voorjaars boerderijtuin bij uitstek.

Op vrijdag 17 - zaterdag 18 maart, vrijdag 24 - zaterdag 25 maart, vrijdag 31 maart – zaterdag 1 april is de tuin open met ‘Helleborussen in de Hoofdrol’.

Tijdens deze dagen is er ook een kleine tuinkeramiek- en schilderijen expositie van o.a. helleborussen en andere voorjaarsbloeiers op doek.

In de borders zijn vele bijzondere helleborussoorten en –variëteiten in allerlei kleurschakeringen te vinden: zowel groot- als kleinbloemig, maar ook enkel-, anemoon- en dubbelbloemig.

Op het erf kunnen bezoekers rondwandelen tussen de zelf gekweekte bloeiende zaailingen.

In deze tijd zijn er ook diverse mooie sneeuwklokjes, corydalissen, bijzondere cyclamen en vele vroegbloeiende bolletjes te bewonderen.

** Gratis entree

** Groepen op afspraak

** Open van 10.00 -17.00 uur

Naar mate de tijd vordert worden de helleborussen steeds voller en mooier, worden de bloeiende voorjaarsbollen steeds talrijker en laten de vele kleurrijke bladplanten zich steeds meer zien.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Stekkentuin van Wies Voesten

Locatie
Adres
Noordermiddenweg 13
PC/Plaats
8311 PZ Espel
Telefoon
0527-271327
E-mail
Website