deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open weekend

t/m 2022

print
Locatie
Plaats
Wenum-Wiesel
Provincie
Gelderland
Website

Open weekend

Op 1 en 2 oktober 2022 neemt Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie deel aan de Open Atelierroute van de St. Noord Oost Veluwe Ateliers. De tuin en atelier zijn dan gratis te bekijken tussen 11 en 18 uur.

Barbara Pijnappel is een Apeldoornse beeldhouwster, die Barb’s Beeldentuin-Atelier-Galerie gecreëerd heeft aan de rand van Apeldoorn-Noord.

De biologische’ tuin is gevarieerd ingericht en beplant met verschillende heesters, bloemen, kruiden + fruitboompjes + groenten. Achterin de tuin is haar beeldhouwplek + worden workshops speksteen gegeven als het buiten kan. Het is een diertjes vriendelijke ecologische tuin, er is een vijver met planten, kikkers, zelfs een salamander gespot en andere waterbeestjes. In de beplanting is veel rekening gehouden met vogels, egels, bijen en vlinders en andere beestjes om voedsel in de tuin te kunnen vinden. Er hangt een insecten hotel en vogelhuisjes.

Ze maakt 35 jaar beelden in brons, in diverse steensoorten en keramische werk. Zij maakt tekeningen & schilderijen.

Zij geeft speksteen en boetseer workshops en een cursus boetseren in was en klei in Apeldoorns kunst- en cultuurcentrum Gigant. De beeldentuin is te bezoeken op afspraak en tijdens open dagen. Ze exposeert regelmatig in o.a. musea, galeries, gastronomische restaurants en online. Data en info voor alle activiteiten worden gezet op www.barbsgallery.com

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Barb`s Beeldentuin

Locatie
Adres
Fluitersweg 34
PC/Plaats
7345 BK Wenum-Wiesel
Telefoon
055-5212407
E-mail
Website