deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Bij & Markt

t/m 2022

print
Locatie
Plaats
Tijnje
Provincie
Friesland
Website

Bij & Markt

Bij & Markt

Zaterdag 9 juli en zondag 10 juli 2022

Van 11:00 - 17:00

Riperwei 54, Tijnje

Het is zover! Dit jaar gaat het ein-de-lijk weer door: De Bij & Markt!

Midden in de weilanden bij Tijnje ligt imkerij Bij Carlijn. Tijdens de open Imkerijdagen op 9 en 10 juli is iedereen van harte welkom in de prachtige tuin met uitzicht op de Friese natuur. Enthousiaste imkers uit de omgeving weten je van alles te vertellen over de bijen en verkopen hun honing.

Voor kinderen zijn er leuke activiteiten en je kunt genieten van heerlijke taarten, hamburgers en ander lekkers. Er is een markt en er worden interessante workshops en lezingen gegeven.

Lezingen en workshops
Er zijn verschillende lezingen en workshops waar je meer kunt leren over bijen, wildplukken, gezonde bodem en diervriendelijk tuinieren.

Hang aan de lippen van bodemexpert Marc Siepman tijdens zijn boeiende lezing ‘Alle kleine beestjes helpen’.

Maak een avontuurlijk tuinplan om meer leven in je tuin te krijgen tijdens een workshop van tuinontwerpster Nienke Plantinga, bekend van het boek “Avontuurlijk Tuinieren”.

Wees creatief met bijenwas en maak zelf heerlijke hand-of lippenbalsem.

Ook kun je aan de slag met wol vilten of een insectenhotel maken. Meld je wel even aan voor de workshops, dit kan op bit.ly/bijenmarkt

Markt
Lik je vingers af bij de heerlijke biologische hamburgers van Uw Stadsboer Fryslân, laat je verrassen door de smaken van verschillende honingsoorten of smul van een biologisch ijsje van De IJsfiets.

Er zijn kramen met koperen tuingereedschap, bijzondere kazen, natuurlijke zeep en nog veel meer. Kom springen op het springkussen of neem een kijkje bij de bijen en spot de koningin!

Voor meer informatie over de lezingen en workshops: fb.me/bijcarlijn

• Aanmelden workshops: bit.ly/bijenmarkt
• €1 entree, kinderen tot 12 gratis
• Geen PIN aanwezig, wel Tikkie.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Bij Carlijn

Locatie
Adres
Riperwei 54
PC/Plaats
8406 AK Tijnje
Telefoon
E-mail
Website