deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Tuin bij De Tuin Rondom

2022

print
Locatie
Plaats
Hengelo Gld.
Provincie
Gelderland
Website

Open Tuin bij De Tuin Rondom

Opentuindag bij De Tuin Rondom

Wie graag meer natuur in zijn tuin wil, kan Eerste Pinksterdag, zondag 5 juni, inspiratie opdoen bij De Tuin Rondom bij Hengelo Gld. Dan opent deze tuin voor de eerste keer dit jaar haar tuinhek voor een opentuindag van 11:00 tot 17:00 u.

Deze 5000 m2 grote tuin bevindt zich op de Dunsborg, Gompertsdijk 3. Het is een naturalistische tuin waarin planten de kans krijgen zich uit te zaaien maar waar ook nadrukkelijk wordt geredigeerd. “We proberen hier geen natuur te imiteren maar zien de tuin als een kunstwerk waarin met de natuur wordt mee gewerkt om het gewenste beeld te krijgen” aldus tuineigenaren Heleen en eddie. “Onze manier van tuinieren heeft de prettige bijkomstigheid dat het voor de dieren erg fijn vertoeven is. We stimuleren dit zoveel mogelijk door diverse habitats te creëren”.

Tijdens de opendag kunnen bezoekers een rondleiding krijgen met spannende verhalen over plant en dier. Er is een zelfgekweekte planten verkoop. En natuurlijk is er koffie/thee en cake.

Entree is €3,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

De Tuin Rondom
Gompertsdijk 3
7255 PM Hengelo Gld

www.detuinrondom.com

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuin Rondom

Locatie
Adres
Gompertsdijk 3
PC/Plaats
7255 PM Hengelo Gld.
Telefoon
0643223659
E-mail
Website