deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Nijmeegse Open Tuinendag

2022

print
Locatie
Plaats
Nijmegen
Provincie
Gelderland
Website

Nijmeegse Open Tuinendag

Op deze dag stellen 30 tuinliefhebbers hun tuin open. Ze doen dit om u te ontmoeten en samen te genieten van hun zorgvuldig opgebouwde tuin. Soms werken ze er aan tientallen jaren aan.

In elke tuin vind je weer iets anders. Een strak of juist los ontwerp, lage struiken of majestueuze bomen, of een accent op bijen en vlinders. Je kunt ook kiezen uit tuinen in verschillende wijken. Zo zal een tuin bij een nieuwbouwhuis in de Waalsprong al gauw een ander karakter hebben die bij een herenhuis in Nijmegen Oost.

Om het je makkelijker te maken heeft elke tuin één of meer labels. Elk label geeft een categorie aan: de siertuin, de duurzame tuin, de kunsttuin en de eetbare tuin. Veel tuinen vallen in meerdere categorieën en hebben dus verschillende labels.

Elke tuin biedt op 11 juni ook zijn eigen vorm van gastvrijheid. Op ene plek staat er koffie, terwijl een ander zaden aanbiedt of kunst te koop heeft. Ontmoet je stadgenoten tijdens de Nijmeegse Open Tuinendag!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Diverse tuinen

Locatie
Adres
PC/Plaats
6512 AB Nijmegen
Telefoon
E-mail
Website