deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuinendag Driebergen-Rijsenburg

2022

print
Locatie
Plaats
Driebergen
Provincie
Utrecht
Website

Open tuinendag Driebergen-Rijsenburg

Op zaterdag 11 juni 2022 van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert 3Flora de 20e en laatste Open tuinendag in Driebergen-Rijsenburg.

Er zijn circa vijftien tuinen te bezichtigen in heel Driebergen. Een leuke gelegenheid om met het gezin of een tuinvriend(in) een dag lang te genieten van prachtige tuinen, ideeën op te doen en uw hobby te delen met anderen!

Bezoek vanaf begin juni onze website: www.3flora.nl voor een impressie van de opengestelde tuinen, zodat u alvast kunt kijken welke tuinen u in ieder geval wilt zien.

Het toegangsbewijs met de adressen van alle tuinen is tussen 10.00 uur en 14.30 uur voor 7,00 (en 5,00 voor leden) te koop bij de 3Flora kraam op Winkelcentrum De Sluis. U ontvangt naast de routebeschrijving en omschrijving van alle te bezoeken tuinen ook een lunchpakketje en diverse aardige attenties van onze sponsoren.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Winkelcentrum de Sluis

Locatie
Adres
De Sluis
PC/Plaats
3972 CV Driebergen
Telefoon
E-mail
Website