deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open Tuin Grassen

2022

print
Locatie
Plaats
Kraggenburg
Provincie
Flevoland
Website

Open Tuin Grassen

Tussen hoge windsingels ligt deze weelderige tuin in de polder. Schelpenpaden voeren door hoge grassen, prairiebeplanting en kleurige borders naar de vijvertuin met schelpenstrandje. Er zijn een 26 meter lange berceau met verschillende klimmers en een schaduwgedeelte. Bij het huis is een meer gecultiveerd deel en ligt een gazon. Beeldbepalend is een meer dan 70 jaar oude treurwilg, die wordt geflankeerd door drie hoge judasbomen. In deze afwisselende tuin zijn in de herfst veel bottels van de rozen en in het voorjaar veel bollen.

Deze laatste Open Tuin van het jaar staat in het teken van de Grassen. Een bezoek aan onze tuin kan mooi gecombineerd worden met een bezoek aan de Grassendagen van kwekerij Flevo Siergras, Kalenbergerweg 12-1 in Luttelgeest met een mooie soorten- en showtuin.

De tuin is geopend van 11 tot 17 uur. Entree € 4,-p.p. incl. koffie/thee en lekkernij. De volledige entreegelden worden dit jaar gedoneerd aan de Bijenstichting.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Pronkjewail op ’t Nije Laand

Locatie
Adres
Hertenweg 5
PC/Plaats
8317 PM Kraggenburg
Telefoon
E-mail
Website