deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Westerwolde rijgt

t/m 2022

print
Locatie
Plaats
Westerwolde
Provincie
Groningen
Website

Westerwolde rijgt

Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Dit unieke tuin- en kunstevenement wordt gehouden in de regio Westerwolde, Oost Groningen. Tien dagen lang zetten de eigenaren van meer dan 20 tuinen en Bijzondere Locaties (BL’s), hun tuinhek, deur of poort wagenwijd open! Alle locaties zijn op zich al een bezoek waard, maar bovendien het decor voor kunstexposities in tuin, schuur of serre. Elke tuin is anders, op elke locatie wacht weer een verrassing! Daarnaast wordt gezorgd voor een uitgebreid muziekprogramma, op verrassende plekken, van pop tot klassiek, van solo tot koor.

Op woensdag 22 juni wordt naast Gasterij Natuurlijk Smeerling de Westerwolde Rijgt FAIR gehouden, onder de noemer: groen en kunstzinnig. Meer dan 70 kramen in het beschermde dorpsgezicht van Smeerling, tussen eeuwenoude boerderijen en natuur.

De Westerwolde rijgt FAIR is onderdeel van het tiendaags tuin- en kunstevenement ‘Westerwolde rijgt’ in de regio Westerwolde, Oost Groningen.

Entree €2,50 p.p; kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Gasterij Natuurlijk Smeerling

Locatie
Adres
Smeerling 15
PC/Plaats
9591 TX Onstwedde
Telefoon
0599-312611
E-mail
Website