deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open tuin en museum

t/m 2022

print
Locatie
Plaats
Swalmen
Provincie
Limburg
Website

Open tuin en museum

Open tuin met veel rozen en Hemerocallissen (eendagslelies). Ook zijn er veel bijzondere loofbomen en coniferen te zien. De tuin is niet in één keer te zien, waardoor het spannend blijft wat er nog gaat komen. Overal zijn banken geplaatst waar het heerlijk toeven is. Verder zijn er veel beelden van Zimbabwaanse kunstenaars geplaatst.

In de tuin bevinden zich vijf vijvers en ook een aantal waterwerken. Er bevinden zich twee kleine heuveltjes die met een brug zijn verbonden. Van bovenaf heeft men een mooi uitzicht over een gedeelte van de tuin. Bovendien is er een moes- en fruittuin.

In de bezoekersruimte is het museum van het rijke Roomsche leeven met meer dan 3500 heiligenbeelden, kruisbeelden, wijwaterbakjes en nog veel meer devotionalia.

Kijk op de site voor de juiste openingstijden in 2022. Groepen zijn altijd op afspraak welkom.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Parkhof Swalmen

Locatie
Adres
Beeselseweg 6
PC/Plaats
6071 PM Swalmen
Telefoon
0475 - 50 11 93
E-mail
Website