deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Welkom In De Tuin

2021

print
Locatie
Plaats
Hengelo Gld.
Provincie
Gelderland
Website

Welkom In De Tuin

Van wuivende siergrassen tot verkleurende bladeren. Tijdens de opentuinendag op zondag 26 september kun je genieten van nazomerse sferen bij twee natuurrijke tuinen: De Tuin Rondom en Landgoed De Holtmaoten.

Bij opentuinendagen denk je eerder aan het voorjaar dan aan de nazomer en herfst. Toch is dat juist een heel mooie tijd om natuurrijke tuinen te bezoeken. Er bloeien nog volop bloemen. Bessen, bottels en bladeren zorgen voor nog meer kleur. Het mooie licht van de laagstaande zon in deze tijd van het jaar maakt het kleurenspektakel compleet.

De Tuin Rondom (Gompertsdijk 3, Hengelo Gld.) en De Holtmaoten (Slotsteeg 16, Hengelo Gld.) zijn geopend op zondag 26 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. Eind oktober zijn de laatste opentuindagen van 2021.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuin Rondom

Locatie
Adres
Gompertsdijk 3
PC/Plaats
7255 PM Hengelo Gld.
Telefoon
0643223659
E-mail
Website