deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Oogstfair op De Boschhoeve

2021

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Oogstfair op De Boschhoeve

De Oogstfair op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve is een feest voor de zintuigen.

Op zaterdag 11 september komen gastkwekers en –telers met streekproducten, voorjaarsbollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, kransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap zijn ruim voorradig. Voor de inwendige mens wordt gezorgd met zoete en hartige lekkernijen.

De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei met een rijke oogst aan bloemen groenten, pompoenen en kruiden. Samen zorgen ze voor prachtige stillevens. Er kunnen nog steeds boeketten worden geplukt in de pluktuin.

De Oogstfair op zaterdag 11 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve

Dineke Logtenberg

Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze

Tel. 026- 4821231

www.boschhoeve.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website