deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Dahlia spektakel op De Boschhoeve

t/m 2021

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Dahlia spektakel op De Boschhoeve

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus maakt De Boschhoeve deel uit van een open tuinenweekend met de dahlia in de hoofdrol.

De Hubertushof en de tuin van Marieke Nolsen, beiden in Leusden, de Beukenhof in Barneveld en de privétuinen van De Boschhoeve in Wolfheze hebben elk een heel eigen karakter. Toch is er op zijn minst één gemene deler en dat is het inspirerende gebruik van dahlia’s. Deze veelzijdige bloemen stelen de show in grote én in kleine tuinen, solitair en in groepen, in de border én in een pluktuin. Want als dahlia’s eenmaal bloeien kun je er de hele zomer, tot aan de eerste nachtvorst, van blijven plukken.

In onze eigen pluktuin is de dahlia ruim vertegenwoordigd in alle denkbare kleuren en vormen. Van kleine pomponnetjes tot bloemen van schotelformaat en alles daar tussenin. De bloemen geven kleur en vulling aan zelf geplukte boeketten.

Voor de inwendige mens wordt gezorgd met koffie en thee met wat lekkers. Op beide dagen is De Boschhoeve geopend van 10.00-17.00 uur.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website