deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve

t/m 2021

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve

Wie optimaal van al het goede van de zomer wil genieten mag het zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze niet missen!

De privé tuinen staan er in deze tijd van het jaar prachtig bij. De vele borders en de mooie moestuin bieden volop inspiratie. Op de kwekerij is een uitgebreid assortiment vaste planten op voorraad. De grote schuur met allerlei kleine winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten, (kraam)cadeautjes en leuke (tweedehands) kleding nodigt uit tot snuffelen. Voor de inwendige mens is er koffie en thee met wat lekkers.

De allermooiste bloemen voor uitbundige boeketten
Een bezoek aan de pluktuin van De Boschhoeve is een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is ongelooflijk veel keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, sierlijke grassen en natuurlijk de dahlia’s. Uiteraard zijn al deze bloemen onbespoten. Bezoekers kunnen naar hartenlust plukken.

Het zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve is op 30 en 31 juli en op 6 en 7 augustus van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website