deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open weekend De Groene Route

t/m 2021

print
Locatie
Plaats
Tuitjenhorn
Provincie
Noord Holland
Website

Open weekend De Groene Route

September, rust en een prachtig herfsttoetje

´De Groene Route´ is een groep van duurzaam werkende kwekers en tuineigenaren in Noord-Holland noord, die gezamenlijk meerdere weekenden open zijn. Heerlijk kijken bij andere tuinliefhebbers en vol inspiratie huiswaarts keren. De Groene Route maakt zich zorgen over de grote afname van insecten en planten waarvan zij afhankelijk zijn. Niet alleen laten deze tuineigenaren zien hoe je in een tuin vlinders, hommels, vogels en andere dieren lokt en helpt, ook gebruiken ze geen gif en laten zien dat tuinieren ook zonder kan.

Het mooiste van deze periode is dat de tuin in een rust terecht komt die voor de bezoeker aanstekelijk werkt. Ronduit verrassen is om te zien hoeveel er nog bloeit of juist nu gaat bloeien. Ook de silhouetten van de wat meer uitgebloeide bloemen en de eerste bessen zijn cadeautjes van de laatste ronde in de tuin. Ontdek welke planten niet ophouden met bloeien. Soms tot in de vroege herfst doorgaan. Ingetogenheid en weelderigheid gaan nu hand in hand.

Zij willen anderen graag inspireren tot origineler en natuurlijker tuinieren.

De nazomerse open weekenden van tuinen en kwekerijen zijn op 14 en 15 augustus en 11 en 12 september.

Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer : www.degroeneroute.nl

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinstek

Locatie
Adres
Walingsweg 14
PC/Plaats
1766 GH Wieringerwaard
Telefoon
06-53216502
E-mail
Website