deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open weekend De Groene Route

t/m 2021

print
Locatie
Plaats
Tuitjenhorn
Provincie
Noord Holland
Website

Open weekend De Groene Route

Tuin in lentetooi, kleur, vogels en nieuw leven

‘De Groene Route’, dat is een groep enthousiaste tuinliefhebbers en kwekers in Noord-Holland-Noord vol betrokkenheid bij elkaar en de tuin. Hoe leuk is het niet om op een mooie dag een plan te maken waarop je een aantal leden van de Groene Route achtereenvolgend bezoekt. Om de kriebel van het nieuwe groen en de lente door je aderen te laten stromen en vol inspiratie terug te keren naar huis. Met een hoofd vol plannen en ideeen of juist met een leeg en uitgerust hoofd...

In de lente zijn speciaal voor u twee open weekenden, op zaterdag en zondag 17 en 18 april en op 15 en 16 mei georganiseerd. In het april-weekend zal zeker alle aandacht naar het prille lentegroen, de bloeiende bollen en ontwakende insectenleven uitgaan. In mei barst het groen in alle tinten uit de grond. Op weg naar bloei. Laat u verrassen in de tuinen en bij de kwekers. Iedere deelnemer heeft haar eigen identiteit en eigenheid. Het kan niet missen maar de vraag ligt vroeg of laat bij elke bezoeker op de lippen, ’wow, wat is dat nu?’. De tuineigenaren en kwekers vertellen er graag vol trots over. Het is juist dat samenkomen van mens en natuur dat wat de Groene Route zo verrassend en uniek maakt .

Voor alle info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl

 

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinstek

Locatie
Adres
Kalverdijk 33
PC/Plaats
1747 GH Tuitjenhorn
Telefoon
0226 390831
E-mail
Website