deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Overheerlijke lentemomenten

t/m 2021

print
Locatie
Plaats
Lutjewinkel
Provincie
Noord Holland
Website

Overheerlijke lentemomenten

Het is mei en de tuin ontvouwt haar schoonheid! De Versicolor-tuin in Lutjewinkel opent zo. 15 en zo. 16 mei de tuinpoort om alle moois met u te delen. Eigenaren Marianne en Frans ontvangen iedereen graag, beantwoorden vragen en inspireren tot nieuwe tuinideeën.

De verschillende tuinkamers liggen grotendeels verscholen achter hagen en vormen samen een idyllisch en kleurrijk plantenparadijs van ruim 2500 m2 groot.

In de mooie meimaand staat er hier al heel veel in bloei! Struin langs lentediva’s als akeleien en tuingeraniums, ontdek het ‘Zeeuws knoopje’ en zie de paarse sieruien sierlijk wuiven in de lentebries. Snuffel aan de geurige blauwe regen en kom tot rust met de geluiden van de fonteinen en de watermuur.

De entree is € 4 p.p. (voor de Vlinderstichting).

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Versicolor tuin

Locatie
Adres
Zoutkaag 8
PC/Plaats
1732 LW Lutjewinkel
Telefoon
06 40308610 (10-18 uur)
E-mail
Website