deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

’t Herps Buitenhofke bij kaarslicht

2020

print
Locatie
Plaats
Herpen
Provincie
Noord Brabant
Website

’t Herps Buitenhofke bij kaarslicht

De maand december is de maand van gezellig samen zijn. Ook in coronatijd is dit mogelijk. Zaterdag 12 december is ’t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin van ruim 3000m2 omgetoverd in een sfeervolle, bijzondere tuin bij kaarslicht. Een mooie gelegenheid om in deze donkere tijd samen te genieten van de koude wintermaand en het feest van het licht.

Ravenstein bij kaarslicht is niet te evenaren, maar er is wel een poging gedaan om de sfeer te pakken met veel lichtjes, kaarsverlichting en vuurkorven. Daarnaast is er gezorgd voor live muziek. Verschillende muzikanten zijn bereid om hun muzikale talenten te laten horen. Tevens is er thee, koffie, warme chocolademelk en gluhwijn te verkrijgen en voor de kleine trek een worstenbroodje, zelfgemaakte erwtensoep en of een stampot schoteltje.

Vanwege de coronaregel mogen er een beperkt aantal mensen in de openlucht aanwezig zijn, vandaar dat er bij inschrijving ieder uur de gelegenheid is om de tuin te bezoeken (17.00-18.00, 18.00-19.00, 19.00-20.00, en van 20.00-21.00 uur.), mits u gezond bent, geen klachten hebt aan de luchtwegen en de coronaregels in acht neemt.

Gratis te bezoeken, aanmelden verplicht!! Voor meer informatie en of aanmelden bel 06 27 06 63 89

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie ’t Herps Buitenhofke

Locatie
Adres
Heiweg 11
PC/Plaats
5373 KN Herpen
Telefoon
06 27 06 63 89
E-mail
Website