deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Nagenieten van de herfst

t/m 2020

print
Locatie
Plaats
Herpen
Provincie
Noord Brabant
Website

Nagenieten van de herfst

Beste tuinliefhebber,

Nog even nagenieten van de herfst?!, dat kan in ’t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin, een bijzondere tuin van ruim 3000 m2.

Deze tuin is vol contrasten en is met veel gevoel voor verhoudingen aangelegd. Elk hoekje heeft een eigen sfeer en de onverwachte inkijkjes, nisjes en paadjes maken een bezoek aan deze tuin extra verrassend. Er is veel variatie aan bomen, struiken, bloemen en kruiden, waar her en der beelden, eigen creaties en objecten staan.

Koffie en thee met iets lekkers staat klaar. Mocht u een kleine trek hebben, dan is er zelfgemaakte soep en/of stampotschoteltje te nuttigen. Deze inspirerende tuin ligt vlakbij het prachtige natuurgebied de Herperduin, waar je fijn kunt wandelen.

Bent u gezond (geen klachten op gebied van de luchtwegen), niet rokend en houdt u de Coronaregels in acht (o.a. niet meer dan twee personen tegelijk) dan bent u van harte welkom in ’t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin, Heiweg 11 in Herpen. De tuin is alleen op afspraak te bezoeken. Bel 06 27 06 63 89.

net effe anders!

Met hARTelijke groet, Joan

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie ’t Herps Buitenhofke

Locatie
Adres
Heiweg 11
PC/Plaats
5373 KN Herpen
Telefoon
06 27 06 63 89
E-mail
Website