deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open-Tuin-Dag

2020

print
Locatie
Plaats
Herpen
Provincie
Noord Brabant
Website

Open-Tuin-Dag

Hallo tuinliefhebbers,

het tiende seizoen de tweede Open-Tuin-Dag in ’t Herps Buitenhofke; kunst-, kitsch- en creatuin. Doel: genieten, onthaasten en gezellig samenzijn.

Hoewel de temperatuur aanstaande zondag zakt en er kans op regen is, hoeft dat voor de echte tuinliefhebber geen reden zijn om thuis te blijven. De tuin staat er in ieder geval nog zomers bij.

Dus nog even genieten van wat er nog in bloei staat o.a. Armeluis’ orchidee, knoopjeskruid, goudsbloem, kattenkruid, oost-indische kers, dahlia’s en zelfs stokrozen, voordat de herfst zijn intreden maakt.

Live muziek biedt extra gezelligheid, dus ben je muzikaal en voel je je geroepen een informeel optreden te verzorgen, aarzel niet!

De tuin is te bezoeken op zondag 27 september van 11.00 - 17.00 uur, Heiweg 11 (bij benzinepomp weggetje inrijden) in Herpen.

Tot dan!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie ’t Herps Buitenhofke

Locatie
Adres
Heiweg 11
PC/Plaats
5373 KN Herpen
Telefoon
06 27 06 63 89
E-mail
Website